Effektiv vinduespudsning

Få poleret dine ruder af en professionel

Hos B & B's Vinduespolering tilbyder vi vinduespolering for både private og erhverv i Grindsted. Vi løser enhver opgave og sætter en ære i at levere pletfri og skinnende ruder, hvad end det er for en enkelt gang eller som fast abonnementsaftale. Herunder kan du læse mere om, hvilke ydelser vi tilbyder. 


Vinduesvask inde og ude

Vi leverer professionel vinduespolering, men også meget mere end det. Er vinduerne eksempelvis højt oppe, tager vi dem ofte med vaskeanlæg for at undgå stiger. Fortæl os om dine behov og ønsker, og så finder vi den rette løsning til lige netop din opgave. 


Vinduespudsning på abonnement

Vil du sikre dig skinnende rene ruder året rundt, så anbefaler vi vores abonnementsløsning. Her tilbyder vi at pudse vi dine vinduer indvendigt og udvendigt med et fast interval, der for private typisk vil være hver 8., 10., eller 12. uge. For erhverv kan aftalerne være mere varierende, da behovet for vinduesvask af forskellige årsager kan være hyppigere. Vi tager en snak om dine forventninger og behov, så vi kan lave en aftale, der passer dig bedst muligt.